Sphynx en Devon Rex  cattery

 Kittens

Onze kittens worden geboren in de huiskamer waar ze ook opgroeien, zodat ze wennen aan alle geluiden , mensen , kinderen ( onze kleinkinderen komen regelmatig met ze spelen ) .

Samen met onze andere poezen maken ze deel uit van ons gezin !
Als het weer het toe laat mogen de kittens ook lekker buiten spelen  in onze afgeschermde tuin .

Sinds 2013 enten we onze kittens 1 keer , vanaf 12 weken !
Er is steeds meer bekend over het enten , het blijkt dat enten voor 12 weken weinig tot geen zin heeft , dit omdat de kittens dan nog alle anti stoffen van de moeder hebben .
Een week voor de enting geven we de kittens een ontworm tablet .
We laten ontlasting van onze poezen onderzoeken op worm eitjes , zolang daar niks in gevonden wordt zullen de kittens ook niet besmet zijn !
Het voelt voor ons goed om het op deze manier te doen , het staat ons tegen om zo veel gif in die kleine lijfjes te stoppen ....

Vanaf een week of 4 mogen de kittens een hapje vast voedsel , als ze dat eenmaal door hebben krijgen ze al snel lamshart en  KVV van diverse merken  , dat is rauw diepvriesvlees .

De kittens mogen vanaf 15 weken ongeveer naar hun nieuwe baasjes  , ze krijgen een leuk kitten pakket mee , met daarin een info map met allerlei informatie .

Gelijk met de enting worden ALLE kittens gechipt  , ook krijgen de kittens een Europees paspoort mee .

Wij doen aan vroegcastratie , onze kittens worden vanaf 13 weken geholpen !

Natuurlijk hebben al onze kittens een stamboom !!

Er kan vrijblijvend een optie genomen worden op 1 van onze kittens , ook is het mogelijk om , ook geheel vrijblijvend op een wachtlijst geplaatst te worden .
Vanaf dat de kittens een week of 4-5 zijn mag men op "kraamvisite " komen .